Valpar
En av våra underbara dandievalpar!

Som köpare till en Chadylinevalp får du en mycket erfaren och engagerad uppfödare, som uppskattar att ha kontakt med valpköparna och finns där för rådgivning under hela hundens livstid. Du får också gärna vara med i vår facebookgrupp, där du kan följa din hunds släktingar och ha kontakt med deras ägare.


En Chadylinevalp är alltid vid leverans:


  • Uppfödd i hemmiljö, van vid barn och andra hundar
  • Registrerad i Svenska Kennelklubben
  • Veterinärbesiktad inom 7 dagar
  • Avmaskad, vaccinerd och chipmärkt
  • Försäkrad i Agria, du kan ta över försäkringen eller välja annat bolag. Doldafelförsäkrad i 3 år.


Du som köpare får också fina rabatter i vår egen butik och hundsalong, www.bjorkebyhund.se samt erbjuds ett mycket förmånligt paketpris när du köper valpens utrustning hos oss. 
Dandie Dinmont terrier och Cavalier King Charles Spanielvalpar planeras hösten 2022.


I dagsläget är det väldigt många som vill förgylla sitt liv med en underbar valp. Jag får därför fler förfrågningar varje dag än jag har möjlighet att svara på. Därför har jag nu börjat med ett nytt system:

För att anmäla ditt intresse för en valp från mig, önskar jag i första hand en presentation om dig där du berättar hurdant liv du kan erbjuda en hund. Skicka ett mejl till nina@chadyline.com med uppgifter om:


1) ditt namn, bostadsort, familje- och arbetssituation

2) vilken ras är du intresserad av; Dandie, Cavalier eller Papillon?

3) din erfarenhet av hundar

4) dina planer för hunden (sällskap/familjehund, träning/tävling, avel)


När jag fått din presentation kommer jag att lägga till dig på mejllistan för valpnyheter. Du kommer då att få ett mejl när jag har en planerad valpkull samt en länk till ett formulär för intresseanmälan för en valp ur just den kullen.