Fem generationer ruby!


Välkommen till Chadyline

Sedan 1987 har vi haft glädjen att dela våra liv med härliga Cavalier King Charles spaniels. De senaste 17 åren har vi även fött upp denna underbara ras. Vi fokuserar mest på färgerna ruby och black&tan, men då och då dyker det upp valpar i de två andra färgvarianterna, blenheim och tricolour.

Är du intresserad av en valp från oss är du välkommen att höra av dig. Skriv gärna ett email där du berättar om dig själv samt din erfarenhet av hundar och dina planer för valpen. Vi föredrar mail som en första kontakt, men det går naturligtvis också bra att ringa, kontaktuppgifterna hittar du här. Svarar ej på förfrågningar via SMS!

Vi är mycket noga med var våra valpar hamnar och värdesätter en god kontakt med köparen såväl innan som efter flytten!  

Fodervärd sökes

Vi söker fodervärdar till några av våra vuxna cavalierer, max 15 mil från Stockholm. Hundkompis i hemmet är ett krav, ett seriöst intresse för träning (t ex agility, lydnad, rallylydnad etc) är ett stort plus! Kontakta Nina,
nina@chadyline.com, och berätta mer om dig själv om du är intresserad och är väl påläst om vad det innebär att vara fodervärd (se http://www.skk.se/kopahund/att-kopa-hund/funderar-du-pa-att-skaffa-hund/att-vara-fodervard/)

 

VALPAR

NYHETER

 

OM CAVALIEREN

KONTAKT


Copyright © 2017 kennel Chadyline.